Solbränd och vackert väder

..26 grader varmt idag och jag är sålbränd som en kräfta så jag kan inte ligga ute och steka i solen ..

Idag har jag jobbat hela morgonen och slutade för ungefär 40 minuter sen. Jag och Sharon ska nu åka iväg till Whole Foods och handla och lite såna saker. Sen så senare ikväll så ska jag på bio med Erika. Tror vi ska se Soul Surfer .

Jaha, vad ska jag mer skriva ?

jag saknar er alla i sverige men jag har det hur bra som helst här borta så jag skulle verkligen inte vilja åka hem. ALDRIG I LIVET.

juste, idag så drömde jag min första dröm på engelska, haha helt sinnessjukt, men riktigt coolt också ! :D

aja, hare bra PUSS


April 25th

Goodmorning !

Klockan är 11.30 här och jag slutar att jobba om en halvtimme. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på att göra. Tror inte att det är några av mina vänner här som slutar så tidigt som jag.

Egentligen om jag ska tänka på min sömn så borde jag nog försöka sova lite idag för att ta igen lite timmar för jag har inte sovit många timmar den senaste veckan. Powerwalkade på löpbandet imorse så nu vimlar det endorfiner i kroppen så nu är jag inte alls trött.

Feel free to leave comments about what you think I should do today ! :D

haha, hur många är det som läser denna blogg egentligen ... 2 ?

Aja, ska gå och leka lite med A. nu :)

PUSSS



skulle aldrig kunna tjäna pengar på att blogga..

..Kanske på att köpa skor dock. Om det fanns ett jobb som var att man fick pengar av att köpa skor skulle jag nog vara den perfekta kandidaten.

Innan jag börjar skriva detta inlägg så vill jag bara säga att om jag skriver konstigt så kan det bero på att jag är så van att prata och skriva på engelska så i mitt huvud just nu så översätter jag från engelska till svenska eftersom jag tänker på engelska nuförtiden. Detta är skitjobbigt !

Iallafall, jag suger på att blogga. Jag tänker alltid, okej idag bloggar jag , sen så blir det alrig av ändå!

Denna helg har jag i allafall varit ledig och i fredags också, hur skönt som helst. I fredags så åkte jag och min värdfamilj (förutom min värdpappa) , till Boston för en heldag. Vi gick runt och kollade i Boston och jag är nu officiellt kär i den staden. den är så otroligt vacker och det är en perfekt storlek och det är en så mysig stämning. Min värdfamilj åkte hem runt tre och halv fyra så hade jag en klipptid (ÄNTLIGEN). Var så skönt att få håret klippt.

Efter det så gick jag tillbaka genom parkerna mitt i Boston tillbaka till det ställe där jag senare på kvällen skulle möta Erika, Kajsa och Sara för en middag. Vi gick till Hard rock café för att äta. Vi var så jäkla hungriga att vi tog första bästa ställe. Maten var god iaf.

igår så körde jag nog runt i bilen hela dagen sen så körde jag för första ggn på masspiken igår i regnovädret till Newton och Erika. Masspiken är motorvägen som går in till Boston. Medelhastigheten ligger på 65 mph (ca. 120 km/h). Men det gick väldigt bra iaf.

Egentligen så skulle vi laga påskmat och måla påskägg, det slutade med kinamat, världens godaste frukttallrik från Stop & Shop som vi doppade i smält fudge och mini cupcakes. Jag stannade kvar hos Erika över natten och sen idag så skulle vi till Natick mall men vi tänkte ju inte på att de hade stängt eftersom det är Easter. Vi tänkte ju mer "Detta är amerika, här har allting öppet hela tiden". Men tydligen inte! Så vi åkte över gatan till Shoppers world som är som ett centrum med massa massa butiker. Sen mötte min värdmamma upp mig med värdbarnen och vi tog en starbucks sen gick vi in på Barnes & Nobles.

Nu sitter jag i mitt rum och har precis ätit middag :) Ikväll blir det bara till att mysa.'


Lägenheter precis vid parkerna i centrala Boston. Skulle gärna vilja ha en apartment där.



Shoppinggata i Boston, skyskraporna skymtandes i bakgrunden.



Utsikt från Public Garden i centrala Boston



centrala Boston, så vackert skyskraporna



Nästan alla skor jag köpt f.v.: bruna sandaler Steve Madden, Svarta gladiatorsandaler Steve Madden, Svarta ballerinaskor Nine West, Blommiga kilklackar Rampage, Lila Pumps Steve Madden.


TACK OCH HEJ ! :D puss på er

April 10th

Förlåt för att jag inte skriver oftare men man är så trött på kvällarna så det är helt sjukt! Kan också bero på att man inte riktigt kommit in i allt än.

Igår var jag inne i Boston för första gången med tre andra au pair tjejer: Kajsa, Emelie och Anna. Vi gick ut och käkade på ett ställe som hetter Dick's Last Resort. Det var ett sånt typiskt amerikanskt ställe så det var inte klokt PLUS att vi satt på uteserveringen yey! Denna restaurangs grej var alltså att de skulle vara så otrevliga som möjligt och varje kund fick under kvällens lopp en vit pappershatt på huvudet där personalen skrivit diverse saker.

  • En kille hade en där det stod "Future 40 year old virgin"
  • Jag fick "I was born a man"
  • Anna fick "Reason why men drink"
  • Emelie fick "My thong is killing me"
  • Kajsa fick "Fake blonde, but real dumb"
You get it ;)

Idag har jag jobbat från kl. 8.30 am - 6.30 pm så en lång dag alltså. Nu ligger jag nere i mitt rum och vilar lite och funderar på vad jag ska göra imorgon. Jobbar 6-12 så man har ju en del tid efter där som man kan spendera på diverse sett. Man kanske ska åka in till gallerian igen :)

Ajuste jag åt en sån typisk amerikansk rätter igår på restaurangen jag hade: Ribs, Buffalo chicken wings och fries.. gott som bara den var det iaf! Sen till efterrätt gick vi till ett ställe och där åt jag smores.

Boston är en hur mysig stad som helst, lite kär i den faktiskt.


April 5th

Goodmorning !

Eller jag har varit uppe sedan klockan 6.30 am för att hjälpa B att göra sig redo för skolan och tog hand om den lille också så att mina värdföräldrar kunde få lite sovmorgon. Min värdmamma sa också igår att jag inte behöver jobba ikväll eftersom det har varit en sådan händelserik helg så är ledig nu hela dagen. Hur skönt som helst.

Om ett tag ska hon och jag sticka ut och göra lite ärenden och jag ska få köra ! haha. Lägger upp en bild på hur min bil ser ut. Vi ska nog käka lunch och sen typ åka till gallerian, jag måste shoppa ! haha

Alla här som jag träffar säger att jag är så otorligt duktig på engelska och min värdmamma sa att min engelska var långt över hennes förväntningar och att det är som att prata med en amerikan. Hur kul som helst att höra.

Jätteskönt att de äter så hälsosamt också, igår åkte jag och min värdmamma till en affär som heter Trader Joe's som bara ha ekologisk och organisk mat och vi köpte massa god mat! Jag lovar vi köpte kanske 20 varor och det gick typ på 100 dollar haha. Well well ;) Hon är jätteglad över att jag vet hur man gör smoothies så hon och jag brukar ha det varje morgon medans vi sitter vid köksön och pratar om allt mellan himmel och jord.

Jag hoppas att ni alla där hemma har det trevligt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska åka snart. PUSS



Bilen jag kommer att köra

Dag 1

Hej allihopa !

Förlåt att jag inte skrivit ngt de senaste dagarna men internet har inte funkat på skolan i NY så jag kunde inte uppdatera något.

igår kom jag till värdfamiljen och jag trivdes på en gång. de är supertrevliga och jag känner mig som hemma !
idag blir det en fullspäckad dag med födelsedagskalas osv.

NYC var helt underbart! Det är en fantastisk stad och jag tog massa bilder som jag senare ska lägga upp.
Nu måste jag dock gå upp på övervåningen och äta lite frukost. Skriver mer ikväll och lägger upp bilder.

Puss på er hemma :) <3


RSS 2.0