Äntligen framme!

Well, hello there !
(
Sitter just nu i samlingsrummet i skolan i New York City. Kan fortfarande inte förstå att jag ska vara här i ett år!

Flygningen gick förvånansvärt bra. Som tur var så hade jag Louise och Frida som höll mig sällskap. Riktigt tråkigt att de kommer att bo i New Jersey och jag i Massachusetts. Riktigt härliga tjejer de där :) . Maten på Lufthansa var riktigt god och Frida blev nog lite religös efter lunchen som vi fick. (Men måste ju hålla med henne, det var riktigt gott).

Efter 12 h flyg så var det bara ställa sig i en OÄNDLIGT lång kö in till immigrationen som jag tror att vi stod i i nästan 1 h. Men det gick bra och sen var det bara att gå ut och hitta någon som var där för att hämta oss. Mycket riktigt där stod det en liten man i skinnjacka och bruna levis jeans och såg allmänt cool ut. Han var dock inte den bästa bilföraren. Vi åkte i en buss utan stötdämpare som nog skulle ramla ihop vilken minut som helst och han körde lite galet. Efter ca 1 ½ - 2 h bussresa så var vi framma vid St John's Univeristy och det är där jag är nu.

Klockan är 18.11 i NY just nu och vi är väldigt trötta och jetlaggade! Om ca 50 min så ska vi gå och äta och ha ett informationsmöte. Sen känner jag att det blir sängen och man kommer nog att somna gott ikväll :)

Ha det så bra ni hemma i sverige, ÄLSKAR ER <3

7 dagar..

Om exakt sju dagar så befinner jag mig på amerikansk mark och är i staden som aldrig sover : NEW YORK!
Jag har nog inte fattat det än tror jag; dagen med stort D är snart här. Dagen som man har väntat på i snart 3 år, alla saker som man har gjort för att kunna komma vart man är nu. Det är en otrolig känsla.

Om man är nervös? Det är en väldigt vanlig fråga som jag får ifrån folk. Det är väldigt svårt att beskriva hur jag känner faktiskt. Jag är är förväntansfull, nervös, spänd, rädd, glad, taggad. Det är väldigt mycket olika känslor som virvlar runt i kroppen skulle jag vilja säga. Men jag tvekar faktiskt inte en sekund på detta. Det är min dröm och det känns så otroligt fantastiskt att jag snart kommer att få uppleva allting.

Det ska bli så roligt att verkligen få bo i USA och inte bara göra alla dessa saker som man gör när man är turist (fast man kommer ju att göra massa turissaker ändå) . Jag måste sätta mig ner och fixa med min lista med saker som jag ska ha gjort innan jag åker hemifrån USA.

Packningen.. usch. Man har ju lite ångest över den kan jag ju säga. Vad ska man välja att ha med sig, vilka skor, vilka väskor, vilja jackor. Herregud , tur att min käre mor kommer att vara närvarande som ett moraliskt stöd.

Ja imorgon ska jag ner på stan för att försöka hitta lite presenter till mina värdbarn och sen så ska jag ta kort på Uppsala eftersom min värdmamma vill att jag ska ta kort (MASSVIS) på mitt liv i uppsala. Så det är bara att ladda kameran och gå ut och ta kort; i detta ögonblick önskar jag att jag var jätteduktig på att ta kort. Men ni som läser detta och känner mig vet ju att jag och kameror inte kommer överens eftersom jag har skakningar i mina händer haha. jaja, om det blir suddigt så får jag väl förklara för dem vad de föreställer.

Nej nu känner jag att jag börja spåra ut lite här. Nu sätter vi ett stopp för detta inlägg och så hörs vi framöver i veckan :)

P.S Jag är grymt taggad på utgång med mina nära och kära vänner i helgen. NU KÖR VI ! :D

pusss

Förlåt!

Förlåt att jag inte skrivit på länge men har varit upptagen med jobb den senaste veckan. igår när jag då bestämde mig för att skriva ett inlägg så kom jag inte längre än till startsidan på blogg.se tills ja ser ett recept på hallonmacaroons. Efter att ha läst igenom receptet så hade jag glömt vad det var jag skulle göra , haha.

Iallafall igår var det sista dagen på jobbet och det var lite tråkigt att säga hejdå till alla, men kändes också skönt att nu ha två veckor att bara förbereda sig, träffa vänner och vila upp sig inför det största äventyret i mitt unga liv.

På ons är det dags att åka till Ambassaden för att fixa visum och jag ska ner på stan idag och leta ställe där jag kan ta ett foto på mig själv. Förövrigt så har jag inte så mycket mer att uppdatera om hela Au Pair grejjen. Har mailat med familjen senaste veckan och det gör att jag bara vill åka nu nu nu !

Min värdmamma vill att jag ska ta kort på mitt liv i uppsala, platser, gator, favoritställen, affärer, mat, vänner etc. etc. Känns som ett heldagsarbete. Men jag ska göra det såklart :)

Skriver mer snart igen

Puss

NY DESIGN!

Som ni kanske märker så har jag en ny blogdesign, hur snyggt som helst! jag får tacka min kära vän Jessica Viberg för detta. Grymt duktiig tjej (www.jessicaviberg.se).

För övrigt så har jag nu också fått en tid hos ambassaden så att jag kan fixa med visum. 16e mars så ska jag dit på personlig intervju med mera.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer när det kommer till Au Pair fronten, snart är allt fixat men ska sätta mig ner och skriva en lista med allt som måste göras, samt packningslista!

Jag ska även göra en lista på alla saker jag ska ha gjort innan jag åker hem. Fått lite insperation av andra tjejer jag kommer åka med som har gjort likadana listor..

men.. STAY TUNED FOR MORE NEWS :)

RSS 2.0