FUCKYEAHWETHEKINGS

FYWTK

 

Har ingenting att göra med min resa till USA men är ju tvungen att visa mitt support !

Eller jo, lite har det ju eftersom jag antagligen kommer se att ANTAL wtk konserter under min tid där!

 

FUCKYEAHWETHEKINGS


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Då var det klappat och klart

JAG HAR NÅGRA VÄLDIGT BRA NYHTER !

Fick precis ett mail från Cultural Care där det stod att familjen nu tackkat ja till mig och att jag har fått ett fast avresedatum och det är 28 mars! Det är hur snart som helst, känns jättekonstigt men så otroligt roligt :)

jag tror inte jag har berättat om familjen som jag ska vara hos så jag tänkte göra det:

Jag ska bo hos en familj som har två barn, en liten flicka på snart 5 månader och en pojke på snart 6 år. Mamman jobbar som köksdesigner och pappan jobbar som advokat (kan få lite tips om min framtida karriär inom det). De bor i Framingham lite utanför Boston i staten Massachussets.

Det är en väldigt aktiv familj som tycker om att göra mycket saker och tycker om att resa, de åker till Florida några ggr per år och då ska jag följa med. Pojken tycker om att utöva sporter samt att lära sig saker såsom, språk, historia osv. Det känns jättebra för att då kan man komma på lite varierande aktiviteer med honom. Man kanske ska lära honom lite svenska ?

Det känns verkligen jättebra med den här famlijen och det ska bli så kul att åka dit. Men först blir det fyra dagar i New York. Det tackar man ju verkligen inte nej till!

Jag hoppas att det är några som kommer att följa denna blog och vara en del av detta stora äventyr. Nu ska jag bara vänta på diverse dokument och att mina visumansökningar ska komma i brevlådan så att jag kan sätta igång med dem (känsla av att det kommer vara ganska mycket att fylla i).

Jag skriver mer när jag har något att uppdatera. ha det så bra så länge

Johanna

Written in stone?

Skulle egentligen ha bloggat igårkväll men var så trött så jag orkade inte, så jag skriver idag istället.

Jag skypade med familjen igår och de var hur snälla som helst och det kändes jättebra:). Dock var nog inte min engelska den bästa men jag får skylla på att jag var nervös som fan! Deras webbcam funkade inte så jag såg inte dem, men de såg mig. Pappan skulle försöka fixa det så vi skulle kunna skypa en gång till så att jag får se dem också.

De lät också väldigt positiva och frågade hur fort jag kunde komma (lite panikartat, HAHA).

Iallafall så förväntade jag inte mig att Bostonkontoret skulle ringa till mig idag och säga att de vill "close the deal" så fort som möjligt så att de kan boka in mig på flyget som går 28 mars från arlanda (SNART!). De skulle försöka ringa tillbaka senare idag eller maila, men nu är ju klockan 22.15 svensk tid och jag är trött. Jag hoppas verkligen att de tänker på tidskillnaden och inte ringer typ 12 inatt haha.

iallafall, nu vet ni allafall lite vad som pågår i mitt liv just nu. Uppdaterar imorgon när jag fått veta lite mer :)

Godnatt!

Mail från framtida värdfamiljen ?

Halloj :)

SKulle gå in och kolla min mail och såg då att jag fått mail från min senaste matchning. Det är en familj som bor i Framingham en bit utanför Boston, MA! De var jätteintresserade av mig och hade tyckt om min video (och den delen där jag sjöng , PJUUH).

De ville sätta upp en tid då vi skulle kunna skypa :) .. Det känns jättekul och jag hoppas verkligen att det känns bra när jag pratar med dem. Jag är så sugen på att komma iväg så det är inte okej alltså haha.

Ville bara berätta för er den stora nyheten, kommer uppdatera mer när vi kommit fram till en skypetid och efter skypechatten är avklarad. STAY TUNED !



Framtida hemstad ?

Andra Inlägget

God Morgon på er :)

Jag har nu inte skrivit här sedan jag åkte till London och oxford! Jag tänker inte skriva om det här eftersom för det första så skulle det ta år och dar att försöka beskriva en hundradel av den mest underbaraste helgen jag någonsin varit med om. För det andra så är inte denna blogg till för det utan för min resa på USA och mitt år som Au Pair.

Så , hur går det då med matchningsprocessen?! Jag har fått fyra matchningar än så länge varav två stycken försvann ganska fort, den tredje tackade jag nej till igår och igår kom det en ny matchning på en gång.
Denna nya matchning är från en familj i Denver CO. De har en liten flicka på två år och ett barn som inte är fött än men som ska födas i början av juli. De verkade som en väldigt aktiv familj som tycker om att göra saker och resa mycket runtom i USA.  Jag ska ge den en chans även fast jag inte vet vad jag tycker om vädret i Denver (fjällen-liknande-väder) . Vi får väl se om de ringer eller inte.

Idag blir det att åka iväg och jobba igen, jag jobbar bara ons, tors och fre denna vecka och sen är ledig hela helgen . Hur skönt som helst. Känns inte som att jag riktigt hämtat mig från london/oxford resan än . Det kasnke är för att jag fortfarande saknar killarna som bara den så det gör ont i mitt hjärta - det kommer nog inte gå över på ett bra tag har jag en känsla av :(

Aja, jag uppdaterar igen när jag hör ngt nytt från denna familj eller om jag får en ny matchnining. Jag slänger in en bild på mig nedanför på mig och Hunter Thomsen som förövrigt är gitarristen i We The Kings.


Första inlägget

Nu äntligen är det dags för mig att starta den efterlängtade bloggen om vägen mot drömmen; vara au pair i USA ett år. Jag fick ett samtal igår från Cultural Care där de sa att jag var antagen till programmet och att det nu bara var att vänta på att bli matchad med familjer.

Jag kanske ska ta och berätta lite om mig själv.

Jag heter Johanna och jag är 20 år och bor i den vackra staden i Uppsala. Jag tog studenten vår/sommar - 10 och har sedan dess jobbat på Aleris hemtjänst och jag trivs väldigt bra med mitt nuvarande jobb. Min dröm har i flera år varit att åka till USA och jobba som au pair och det känns otroligt roligt att jag nu är påväg och att min dröm äntligen kommer att gå i uppfyllelse.

Denna vecka har börjat otroligt bra, i måndags så fick jag körkort (YES!!) och imorgon så åker jag och två av min kompisar Emma och Anetter till London och Oxford för att gå på konsert; det är bandet We The Kings som spelar. Jag längtar så otroligt mycket och mitt rum är kaos för tillfället då jag försöker packa det sista och jag är verkligen inte bra på att packa.

Det som känns mest jobbigt med att åka till USA (för det finns ju faktiskt nackdelar med allting, även fast jag alltid försöker fokusera på det positiva här i livet). Dessa saker är att jag kommer att sakna min mamma otroligt mycket. Min mamma är en av mina allra bästa vänner och vi två har så otroligt mycket roligt tillsammans och jag kan prata med henne om allting (okej, nästan! men vissa saker kan man ju inte bara berätta för sin mamma ?! ).
Sen så är det ju också så att jag kommer att sakna alla mina underbara vänner här hemma. Men som sagt så får man ta och fokusera på det postiva, och det väger faktiskt över i detta fall.

Nej, nästa gång jag skriver så har jag förhoppningsvis kommit hem från London&Oxford och så ska jag be min kära vän Jessica fixa någon snygg design också. Men slänger in en bild på mig här nedanför också så att ni vet vem som sitter bakom datorn och skriver dessa vackra rader.

Ha det så bra så länge !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0