Konsertdepression

Konsertdepression - Ett tillstånd då man efter en eller flera konserter blir väldigt nedstämd då man inser att det man har längtat till under så lång till är över. Man kan inte tänka på annat än konserten i sig och försöker ständigt påminna sig om alla detaljer så att man inte glömmer något. Detta tillsånd brukar hålla i sig i ca en vecka; eller tills man hittar en ny konsert att längta till.

Det är då detta jag lider av just nu HAHA! Eller nej det är inget att skratta åt. Nu måste jag hitta något annat att se fram emot. Måste ta tag i detta nu. Det är ju när man har något att längta till eller något som motiverar än som hjälper en när man någon dag har lite hemlängtan eller har bara en allmänt jobbig dag.

Nu sitter jag iallafall här på verandan och Ariella tar sin eftermiddagslur. Bradley kommer väl hem snart då han och hans mormor har varit på circus. Men min värdpappa ska ta med honom ut och göra ngt på en gång. Vet inte vad jag gör ikväll .. kanske bara hyr en film eller ngt och väntar på att detta ska gå över !!

hej då





Konserter - finns inget bättre

Idag kom jag hem från de två We The Kings konserterna som jag gick på i NYC och NJ. Det var huuur bra som helst. Konserterna var bättre än när de spelade i Oxford i Uk i feb. Men det som var sämre med dessa konserter var att man inte hann träffa dem. Eller jo, eftersom jag hade VIP biljetter så fick ju jag ett meet&greet pass. Men det var så otroligt oorganiserat och stressigt så det gick väldigt fort.

Gitarristen Hunter kom iallafall ihåg mig och frågade mig hur jag hade det Boston; så det var väldigt roligt. Vi har ju pratat lite på facebook till och från och vi hängde ju ganska mycket med dem i Oxford i vintras. Men jag ville inte förvänta mig att han skulle komma ihåg mig för då skulle jag bara bli besviken om han inte gjorde de. De signade iallafall skivan och kort från UK meet&greetet sen så tog vi kort. Sen så skyndade Scott på oss så det var bara för oss att gå in och ställa oss vi scenen.



Från v. Danny (trummis), Jag, Travis (lead singer), Drew (bass), Lina, Hunter (Gitarr, back vocals)

We the kings hade fyra förband vilket jag kan tycka var liite väl mycket men det var bara att stå ut. Förbanden var: Action Item, Hot Chelle Rae, Downtown Fiction och The Summer Set. Downtown fiction var de enda som jag tyckte var bra de andra var bara helt ok.. Inget slår ju We the kings live iallafall. De är så otroligt bra live och de har sådan energi och Travis tal mellan låtarna är ju bara för roliga.

Jag hade en hur bra helg som helst. Även fast vi nästan kom försent till NYC konserten och kom en halvtimme försent till den i NJ så hade vi det hur bra som helst. Det var så underbart sista låten på konserten i NJ på Six flags och de började regna sista låten. Underbar känsla oj oj oj. Jag hoppas verkligen att de spelar i närheten av mig snart ige för då måste jag gå. SOm sagt vissa band blir sämre live, men WTk blir typ 10 ggr bättre live. JAg måste faktiskt erkänna att jag inte var jätteförtjust i deras tredje skvia som kom ut för några veckor sedan , men efter att ha hört den live så har jag ändrat uppfattning.

Kom hem runt halv fyra idag och Sharon, Bradley och Ariella stod och väntade på mig och jag fick en stor kram av Bradley. Jag var hur trött som helst men mötte ändå upp Josefine för middag på TGI Friday. Sedan drog vi till Gallerian och jag köpte en tröja och ett par solglasögon på Zuminez. Dagen i ära hade jag på mig min nya We the kings tröja. Så fort jag steg in i Zuminez sa killen som jobbade där "ooh I really like you shirt, where did you get that?". Sen började vi prata lite om konserter och så.

Nej nu ligger jag i sängen och som tur är så går Sharon upp med barnen imorgon så jag får sova imorgon.. behöver itne komma upp förrens 11 imorgon. Vet itne när jag börjar jobba dock.






En otroligt fin version av Heaven Can Wait och Ett av Travis Tal haha (han pratar om hur hans mamma ringde honom, msisade början).

Uppsala



Uppsala är en otroligt vacker stad - att man aldrig uppskattat det innan

Friends with benefits

God Morgon!

Vaknade upp imorse av regn och redig åska. Nu har det lugnat ner sig och det ska även idag bli runt 38 grader ute. Om jag inte börjar jobba förns ikväll så ska jag nog åka ut med Josefine och hennes värdfamilj med deras båt idag. Men det beror som sagt på om jag börjar jobba vid lunch eller senare vid middagen.

Igår så åt jag middag med Josefine på panera och vi stötte även ihop med Alexandra och hennes pojkvän som hon hämtat på flygplatsen tidigare idag. De var så så söta. Efter det så insåg jag och Josefine att vi hade typ 1 ½ h innan filmen började och vi hade inget att göra så vi åkte hem till henne en snabbis. Träffade hennes värdfamilj och så, trevliga :).

Efter det så åkte vi mot bion för att kolla på Friends with benefits som hade premiär. Den var hur bra och rolig som helst! Den levde verkligen upp till mina förväntningar vilket var bra. Kom hem runt halv 1 , men kunde inte somna förrens 3 typ.

Sitter och äter frukost nu, ha det så bra PUSS



mm paneras sallader <3

läsare

Jag vet att jag har inte jättemånga läsare. Men kan ni inte skriva en kommentar vilka ni är iaf. Skulle vara roligt och se!

Nu ska jag mig göra iordning för middag och bio med Josefine.. oj oj lite som en date ;) hhaha.

Hörde om Norge, mina tankar är med er.

Jag har inte öroninflammation .. HURRRA !!


HURRA !!

V A R M T

Tycket min rubrik förklarar ganska bra hur vädret är här. Igår hade vi runt 37 grader med pga av luftfuktigheten så kändes det typ som 40 c. På morgonen ringde polisen runt till alla i området och varnade för värmen typ. helt konstigt.

Men jag tog mig ut iaf, det var INSANE :O. När jag satte mig i bilen blev det som ånga på mina solglasögon. Åkte iaf till Panera för en nyttig lunch med Josefine och sen åkte vi till Gallerian. Efter det så åkte jag hem för att jobba.

Idag är det fredag och det ska bli ÄNNU varmare idag, hur det nu är möjligt? Man vill inte ens gå ut när det är såhär varmt för det är bara jobbigt. Så ska till doktorn snart IGEN för mina öron. Fick örondroppar som skulle hjälpa men de gjorde bara ännu ondare. Har jätteont på min vänstra sida bakom örat ända ner i nacken och inne i örat. Så tror nästan att det kan vara öroninflammation eller ngt. Hoppas verkligen att jag fåt antibiotika idag eller ngt för vill må bättre. Inte direkt roligt att inte kunda vrida nacken för att det gör så jäkla ont liksom.

Aja, efter det så ska jag troligtvis hem till Josefine (läs GIGANTISKA HUS) för att kolla på film och kanske baka. sen ikväll ska vi gå och se Friends with benefits här på bio. man går väldigt mycket på bio här HAHA.

ha det så bra alla där hemma PUSS




106 F visade bilen påväg till gallerian.. ajaja

Horrible Bosses

Då var min lediga fredag över för denna vecka.

Har inte gjort så mycket idag faktiskt, åkte runt med min värdmamma lite mitt på dagen på lite ärenden; det var trevligt. Det känns jättebra att hon och jag kan umgås som kompisar och faktiskt har roligt i varandras sällskap göör detta jobb så mycket enklare. Ariella sa sitt första ord också; MORE. haha, både jag och sharon var väldigt chockade när vi hörde det när hon satt där och åt små bitar av pizza. Båda kollade på varandra och både tänkte samma sak: Hörde du också det där eller var det bara jag?

Runt kl. 6 så åkte jag och mötte upp Josefine för lite middag på panera. Som vanligt så tog jag min favvosallad där, Strawberry Poppy Seed Salad. Jag visste inte att det kunde vara gott ha massa frukt i en sallad med kyckling, men det ör verkligen hur gott som helst.



Efter den trevliga middagen så drog vi oss mot AMC och för att kolla på filmen Horrible Bosses. SE DEN ! Oh my God den var så rolig så jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara de. Jag och josefine låg dubbelvikta mestadels av filmen och jag måste erkänna att jag nästa skrattade så jag grät. Verkligen en film jag rekommenderar.



Nej nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att åka till Starbucks kl. 9 för ett kort LCC möte. Sen jobbar jag mellan 10.30 och 12.30 sen har jag hela dagen ledig. Vet inte vad jag ska hitta på än, alla är typ bortresta. Vi får se helt enkelt.

Puss på er och Godnatt

herregud

haha var bara tvungen att lägga upp en bild på vår kyl/frys, har spenderat de senaste 15 min med att försöka få in all inhandlad mat i kylen och frysen. Vi har så sjukt mycket mat!




nej nu blir det poolen med josefine

July 13th

jaha, då kom man precis hem ifrån mallet då eller som det heter natick collection. Vi var lite onyttiga och åt på Mcdonalds för det var typ det enda vi var sugna på på food courten. Tänkte slänga upp några bilder på hur det ser ut inne i mallet. Det är huuuuur stort som helst så de bilderna jag visar nu är typ en tjuondel av hur stort det egentligen är.



Sen efter det drog vi till Starbucks för dagens frappuchino, det blev en Java Chip för mig, mumms . Eftersom Josefine bara varit här i två veckor så hade inte hon hunnit vara på target än så jag och alexandra tog henne glatt till himmelriket på jorden. När Josefine var och hämtade sin bil för hon parkerat på ett annat ställe på gallerian än oss satt jag och alexandra i varsin bil brevid varandra med rutorna nedvevade och pratade med varandra. Only In America.



HEJ ALEXANDRA !!!



..OCH HÄR ÄR JAG !

Nej ska kolla på litE tv nu sen sova, Ariella väcker mig väl 6 imorgonbitti.. yey

Mina Värdbarn

Jag kom precis på att jag inte lagt upp några bilder alls på mina värdbarn Ariella (9 månader) och Bradley (6år). Så här kommer nu; med tillåtelse från min värdmamma, en massa bilder på de små liven :)



Lilla söta Ariella i en av hennes MÅNGA klänningar :)



Ariella vid poolen i Boca Raton, FL



Haha, Bradley .. lite stor tröja kanske ? (lägg märke till röran, haha NO MORE. tacka gud för städhjälp).



Söta söta syskon



Bradley innan han åker iväg på födelsedagskalas.



BABY IN A BUCKET




För några dagar sedan vaknade hon upp och såg ut såhär i håret



Den här bilden beskriver Ariellas humör ganska bra, glad hela tiden :)

De var de bilderna jag hade att bjuda på den här gången, nu ska jag åka till gallerian och möta upp Alexandra och Josefien för middag. Sen ska jag hem och äta godiset, läsa tidningarna och kolla på lite avsnitt av Nikolaj & Julie som jag fick i ett paket av mamma idag. TACK MAMMA ! <3

behöver jag ens kommentera semifinalen mot japan.. KATASTROF! men nu tar vi bronset !!!


July 11th

Halloj :)

Nu kan du sluta klaga Oscar , för här kommer det nämligen ett blogginlägg. Kom precis hem ifrån Target och Stop&Shop de två affärerna där jag handlar det mesta, alltifrån mat till skönhetsprodukter. Jag tror att de flesta kan hålla med om att Target är en underbar affär, det borde inte ens kallas en affär utan himmelriket för de har verkligen allt du kan tänka dig. PLUS att de faktiskt har riktigt snygga kläder där inne också, konstigt nog.

Denna vecka kommer bli lite irriterande då min värdmammas mamma är här och då brukar hon låna den tredje bilen och eftersom min värdpappa har en av bilarna varje dag så får jag och min värdmamma dela på en bil och det blir väldigt jobbigt då man är van vid att kunna komma och åka hur som helst. Plus att om några dagar så kommer de börja med ett jättestort vägarbete på vår gata, trodde jag skulle slippa de !!!

Det är bara några veckor kvar nu till NY och We the Kings konserten och jag längtar så otroligt mycket så det finns inte. En sak som är väldigt bra är vädret och den underbara poolen som jag har tillgång till, perfekt att åka till om man har några timmar över som man inte vet vad man ska göra på. jag och min vän Alexandra har åkt dit några ggr nu tillsammans och det är hur härligt som helst att ligga vid poolen och bara prata, läsa, bada, lyssna på musik och ligga och halvsova som vi gjrode ganska mycket den senaste ggn.

På lördag är det också ett LCC meeting. Från början så skulle vi på en cykeltur runt i Framingham men det var för få Au Pairer som anmälde sig ( alla har blivit lata av att bo i USA då man tar bilen överrallt, jag är skyldig. Jag och min kompis brukar ta bilen till andra sidan av shoppers world parkeringen för att vi inte orkar gå, DET ÄR STORT OKEJ?!). Så istället så blir det ett saftey meeting på Starbucks på en timme då vi ska prata om pool och cykelsäkerhet.

Nej nu ska jag äta tortillachips färska hallon och kolla på tv.

Puss !!!



Target , underbara target (lägg märke till hur inga här ställer tillbaka kundvagnarna, det står överallt på parkeringarna)


RSS 2.0