På söndag "smäller" de

..Nu är hon påväg , Irene.

Ni som inte alls har hängt med i nyheterna så är Irene namnet på en Hurricane som kommer drabba helt östkusten här i USA till helgen och det känns som att det är lite lätt kaos på hela kusten. Den kommer komma hit till oss i MA på sön och kommer då troligtvis ha gått ner till en 1a från 3a på skalan. Vi har iallafall laddat upp med torrvaror, konserver, ficklampor, batterier, kontanter, städat ur källaren. Vi ska även köpa typ spritkök el. liknande idag eftersom vi inte vet hur länge vi kommer vara utan ström.

Värre är det för dem söderut. De har redan börjat evakuera kusten vid North & South Carolina, Maryland, New jersey och NYC. Har kompisar som bor i Maryland och New Jersey så hoppas att allt går bra för dem. Känns som att folk fortfarande är lite skakade från jordbävningen i början av veckan och nu detta (även fast jordbävningen inte var stor).

Iallafall ville bara skriva detta inlägg så att ni vet om ni inte hör något från mig så är det för att jag inte har tillgång till ström. Men jag lovar att uppdatera så fort vi fått tillbaka den. Det är jättefint väder ute idag med sol och värme vilket är jättekonstigt med tanke på att man vet som väntas till helgen. HAHA.

Iallafall idga ska jag in med Josefine och Rebecca och några andra tjejer till Boston för att käka middag. Ska äta en fet stek eftersom man vet ju inte hur länge man kommer leva på konserver haha.

Ha det så bra nu !

PUSSS



bring it on

snart 5 mån

Om en vecka har jag varit här i 5 månder..



Såhär ser man ut 5 månader i usa.. är det samma johanna ?


Nej nu ska jag ut på middag med Josefine och Rebecca

Live Free Or Die

Live free or die är New Hampshire's "motto" skulle man kunna säga. Det står på välkommen-skylten när man kommer in i NH och på alla registreringsskyltar på alla bilar. Tror att Massachussets har en också, tror det är "Make it in Massachussets. Haha.

Men det där med Live free or die märkte man ganska så fort. Tydligen så behöver man inte ha säkerhetsbälte på sig i bilen om man är över 18 år. Man behöver heller inte ha på sig hjälm när man åker Motorcykel. Konstigt.

Iallafall så är huset jättemysigt och den lilla staden vi är i är så amerikansk så det finns inte. Så fort vi körde in i North Conway där vi är så kände jag direkt att oj oj oj nu känns det verkligen som att jag är i USA. men jättemysig stad är det iallafall och vart man än kollar så är man omringad av höga berg och luften är jättefrisk. Massa sjöar är det också så det känns som att man är uppe i fjällen i sverige på sommaren.

Idag har jag inte gjort så mycket, spelade lite Air Hockey med bradley i spelrummet på morgonen sen skulle Sharon, Andrew och Bradley iväg på något så jag stannade hemma med Ariella. Men jätteskönt för här finns det trottoarer som det inte finns hemma så jag tog med mig Ariella så gick vi ner till Main Street där alla affärer är och gick runt och kollade och jag tog massa kort. Jätteroligt när jag är ute och går med Ariella för alla kollar på mig som om jag är mamman - och jag är ju ganska ung. Gick förbi en jättesnygg kille som log mot mig, sen såg han att jag gick med en barnvagn, då såg han besviken ut. hade bara lust att skrika : DET ÄR INTE MIN UNGE !!!!

Internet är jättesegt så ska försöka att lägga upp lite bilder som jag tog lite senare!

PUSS HEJ

Resa

Åker iväg till New Hampshire med värdfamiljen idag. Vi har hyrt ett jättefint hus där och ska bara koppla av i några dagar. kommer hem på ons men har datorn med mig. Ska försöka ta mig tiden att skriva ett inlägg vad jag har gjort den senaste veckan.

Ha det så bra,puss

HELT SLUT !

Klockan är kvart över elva på kvällen och jag blev precis klar med att städa mitt rum, HAHA!
Men finns ju ingen annan tid till de. Hade lite hemlängtan idag på morgonen, och som vanligt när jag är nere eller är lite OFF så märker ALLTID sharon de. Det finns inga undantag. Hon säger bara "ok, something's wrong with you, what is it?". Är det så uppenbart eller känner hon mig väldigt bra?

Iallafall så efter jag slutat så tog jag mig till gallerian och köpte en klänning på forever 21. När jag kom hem hade jag fått ett mail från MR H.T. Han gav mig lite råd hur man botar hemlängtan, han borde ju veta med tanke på att han är ute och turnerar 11 månader om året. Kändes bättre efter det iallafall.

Imorgon jobbar jag bara till 9 och sen ska jag hämta upp Josefine och hennes kompis från Sverige och köra dem till bussterminalen för de ska till NYC i några dagar. SJukt avis men jag kom ju faktikst hem därifrån för bara några dagar sen, men det är ju en sådan underbar stad !

Vet inte vad jag gör resten av dagen. Skulle behöva bättra på brännan så de kanske blir en sväng till poolen, och förbi starbucks. känner för en powerwalk imorgon också. nej nu måste jag sova, ungarna väcker väääl mig om ca 7h.

Ni suger på att kommentera btw. Inte roligt att uppdatera om ingen kommenterar :(

P.S är inte jag världens bästa dotter som budade blommor till mamma på hennes födelsedag? hon hade ingen aning, ibland får jag till de. Älskar dig maamma :)


Myskväll

Ligger just nu i sängen med lite choklad och kollar på första avsnittet av Charmed. Såg för några dagar sen att de har alla Charmed säsonger på Netflix så nu blir det till att kolla igenom alla avsnitt en gång till. LOVE IT !

Måndag imorgon, hare bra puss

RSS 2.0